Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 4:38 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 
Message
Сготвено на: 02 Апр, 2005 6:07 pm Съб 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 30 Яну, 2005 12:46 pm Нед
Мнения: 543
ludetina написа:
Значи не запържва гъбите..а ги слагаш при доматите,така ли?
А ,пробвал ли си преди да сложиш доматите да запържиш за кратко чесъна в зехтина..?На мен този похват много ми харесва,придава "италиянски" вкус на соса.
Пробвала съм вече подобна рецепта (само гъбите бяха заптржени отделно и се добавят накрая)..като отявлена привърженичка на пастата обаче няма 'начин да не опитам и твоя вариант ..със задушени гъби,убедена съм че ще се получи много ароматен сос.. :)
Опитвал ли се ,вместо да миеш спагетите ,след като ги отцедиш да поръсиш със струйка зехтин/олио и да разтърсиш тенджерата?На мен така никога не ми се слепват,но трябва да се отбележи факата ,че се изяждат точно за 10 мин. :mrgreen:

Благодаря за интереса, който прявихте. Ще пробвам да запържа чесъна в зехтин, а за миенето - не го намирам толкова нужно,колкото по традиция. Става и със зехтин или с масло докато са горещи.


 Profile  
 
Сготвено на: 04 Апр, 2005 11:35 am Пон 

Дегустатор

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:58 am Сря
Мнения: 87
Това, че не се мият го чувам за сефте :oops:
Винаги измивам добре със студена вода, после в тенджерата слагам масло разтапям го и от гевгира връщам спагетите. Бъркам с голяма дървена лъжица, за да не се накъсат.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB