Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 17 Апр, 2024 2:37 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
Сготвено на: 04 Май, 2005 11:42 am Сря 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
vivagd, това звучи много вкусно и ще го опитам веднага, щом дойде сезона на пресните чушки и патладжани! (Освен ако някой не ми препоръча хубави консервирани чушки на определен производител, защото все попадам на някакви разкашкани и с оцет :x)


 Profile  
 
Сготвено на: 04 Май, 2005 11:51 am Сря 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 03 Юни, 2004 4:24 pm Чет
Мнения: 1472
Location: София
Преди седмица пробвах печени чушки на "Philicon", на мен лично ми се усладиха.Признавам обаче ,че за първи път си купвам пе4ени чушки въобще..винаги съм ползвала домашно производство.Нормално ли е да са леко киселички?Или нещо не съм направила правиелен избор? :-?


 Profile  
 
Сготвено на: 04 Май, 2005 12:06 pm Сря 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Тези, които сме купували, бяха зверски кисели (може пък аз да съм с повредени рецептори, не обичам кисело); в тях определено имаше оцет.
Иначе майка ми ги правеше само със сол, даже и вода не слагаше, чушките си пускат някаква течност.
Ще опитам чушките на Филикон (лелеее, колко рецепти за опитване ми се събраха 8) :)). Благодаря за инфото, Ludetina!


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB