Damianov написа:
Не знам защо обаче готиничкия се засяга толкова лесно.Ако обаче беше попрочел малко тук-таме из рецептурниците щеше да види с какво мляко се приготвя тая "класическа" по неговите разбирания чорба.Миш маш е абсолютно прав за това че се приготвя с кис.мляко заради трайността му.и 100 % е сигирно че е с по-голяма трайност от прясното.
Разбира се, ако се прави със сегашно кисело мляко, чорбата и извън хладилник ще има неограничена трайност...

А се засягам много лесно, когато се пишат глупости, като тези...
Апропо, ако дамяновичкия беше изобщо попрочел малко повечко, щеше да знае, че всичко де що е супа с кисело мляко в него шупва много по-бързо, отколкото с варено прясно мляко, и то по абсолютно природни закони...

Та, за каква годност и трайност говорим, м?
