Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 4:48 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
 Рецепта: Супа от хайвер
Сготвено на: 14 Яну, 2006 11:57 am Съб 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 08 Дек, 2005 9:02 pm Чет
Мнения: 25
Location: Сингапур
2 с.л. неразбит хайвер пасиран с 1,5 ч.ч. зехтин или олио
Quote:


Това ми изглежда доста привлекателно за "безлкохолно" към мастика! Особено за рибояди като мен :twisted:

Но какво значи да го пасираш? Да го разбиеш в хавана докато поеме олиото, както всъщност се прави тарама хайвер?


 Profile  
 
 Рецепта: Супа от хайвер
Сготвено на: 14 Яну, 2006 1:43 pm Съб 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
Леле, леле... Ето идеален пример за това как НЕ трябва да се пишат рецепти :oops:

Не подлежи на термична обработка, варенето е излишно. Действително най-подходяща е за летния сезон.
Пасирам в моите лаически представи означава бъркам с пасатора, докато се получи гладък крем.
И накрая - пропуснала съм голямото количество лимонов сок, което си е направо задължително... :oops:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB