Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 9:11 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 29 Ное, 2005 9:30 pm Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 19 Ное, 2005 6:48 pm Съб
Мнения: 63
Продукти за 1 порция:
Обезкостено свинско месо 40гр
Зрял боб 30гр
лук 10гр
Моркови,целина и магданозени корени - по 5гр
Олио 10гр
Домати 20гр
Кисело зеле 20гр
Подправки: Сол,оцет,лют пипер,магданоз,джоджен,маслини - по 5гр

ПРИГОТОВЛЕНИЕ:
Измитият и накиснат боб се сварява на тих огън до полуомекване,прибавя се месото,нарязано на ивички,заленчуците по реда на тяхната сваряемост.
Накрая се слагат олиото,доматите,попарените маслини без костилките,а след отстраняване от огъня - и останалите подправки.
:yami: :ligi:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB