Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 18 Апр, 2024 9:04 am Чет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 14 мнения ] 
Message
Сготвено на: 08 Фев, 2008 10:21 am Пет 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Мацо, права си, продават рагуто на много места, но не на тез народни цени. Ама аз го обичам с главата...


 Profile  
 
Сготвено на: 09 Фев, 2008 3:53 pm Съб 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
biskvitka написа:
Мацо, права си, продават рагуто на много места, но не на тез народни цени. Ама аз го обичам с главата...


Е, там имаше и глави всъщност, но аз си избрах само скелета с опашката.


 Profile  
 
Сготвено на: 09 Фев, 2008 4:11 pm Съб 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Да допълня към горенаписаното: в рагуто има месо, достатъчно и за супата, и за пълнеж за кифлички или някаква манджа (примерно сос за паста или сготвено с ориз).


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 14 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB