Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 11:03 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 25 Май, 2006 8:01 pm Чет 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
to4ica написа:
... Само, ако позволиш, ще пропусна салама, някак не ми се връзва. Не се слага допълнително мазнина, нали, разчита се на кваса, кефира или айряна?


Без салам не е толкова вкусно :oops: Пробвай с пилешко, шунка или някакво рибено филе.
Майка правеше окрошка с рибени консерви, ама на мен не ми допада особено.

Мазнината е около 1/2 ч.л. за порция, но моите чаени лъжички са сравнително малки. Слагам каквото олио имам, като гледам, да не е особено ароматно (в случая е рапично), иначе се губи ароматът на пресните зеленчуци и най-вече на салама :mrgreen: .


Сега видях, че във форума има още една рецепта за окрошка, ето тук.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB