Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 4:51 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
Сготвено на: 25 Фев, 2007 5:07 pm Нед 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
Това е много готина супичка, аз си я наричам гъбена, от дълбоко уважение към шкембето. Но нещо не я виждам тая гъба напоследък.


 Profile  
 
Сготвено на: 26 Фев, 2007 2:44 pm Пон 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 16 Ное, 2006 3:03 pm Чет
Мнения: 85
Location: София
О, благодаря ви! :)
Ще я направя много скоро! Предполагам, че ще стане супер!
И аз си мислих, че може би ще трябва да се свари, ама се чудих дали да не я панирам после. Но като шкембе ще е много гот, надявам се.
Вече на няколко пъти я гледам в РУМ Европа /този, който е на бул. Черни връх/
Не непрекъснато, но от време на време я има и цената беше около 4 лв. за кг :)


 Profile  
 
Сготвено на: 26 Фев, 2007 4:12 pm Пон 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
to4ica написа:
Това е много готина супичка, аз си я наричам гъбена, от дълбоко уважение към шкембето. Но нещо не я виждам тая гъба напоследък.


Така де! Кво е това да наричаш гъбената супа "шкембе"?! Все едно сутрин да кажеш, че е вечер.

Така че, ще ви замоля, да не злоупотребявате с наименованията на ястията. Шкембето е шкембе, тараторът е с краставици и т.н.!


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB