inews.bg jenite.bg div.bg sporta.bg sportuvai.bg fitwell.bg peika.bg econ.bg biznews.bg stat.bg sever.bg kulinar.bg get.bg
В момента е 01 Ное, 2014 3:04 am Съб

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 
Message
Сготвено на: 13 Дек, 2007 3:11 pm Чет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 21 Апр, 2005 12:36 pm Чет
Мнения: 98
Location: Варнаaaaa
Половин килограм телешко месо се сварява в 1 1/2 л вода, заедно с 1 глава лук, нарязана на едро, 1/2 глава целина, 600 г моркови, нарязани на кубчета и няколко зърна чер пипер и сол на вкус. След като месото се свари, се добавят 600г картофи, също нарязани на кубчета и ако е необходимо се долива още малко студена вода. След като и картофите се сварят, към ястието се прибавя 1 супена лъжица брашно, размито в малко студена вода и се кипва още веднъж. Поднася се със ситно нарязан магданоз.
По желание вместо 600 г картофи може да се прибавят 300 г картофи и 300 г грах от консерва.

сп. ЛАДА 1969г.


 Profile  
 
Сготвено на: 02 Фев, 2008 8:37 am Съб 

Дегустатор

Offline
Готви от: 06 Май, 2006 9:26 am Съб
Мнения: 329
Като заври трябва да се махне пяната и за да не ни се мота черния пипер се слага след тази процедура. Лука и останалите продукти ако не са на едри парчета по същия начин.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB