Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 10:15 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 9 мнения ] 
Message
Сготвено на: 20 Фев, 2008 9:48 am Сря 

Дегустатор

Offline
Готви от: 19 Фев, 2008 8:58 pm Вто
Мнения: 3
Location: Разград
Рибената чорба е много хубава. Аз я приготвям по подобен начин, но предварително сварявам рибата, обезкостявам я и прибавям към зеленчуците Тях ги режа на кубчета /морковите, лука, съвсем малко чушка, 2 домата-настъркани и картофите/, а подправките ми са дивисил, съвсем малко целина, черен пипер и по -вечко маданоз към края на варенето. Зеленчуците най- напред запичам без мазнина, получава се страхотен аромат, като се внимава да не загори. И едва тогава наливам от бульона на рибата и самите рибени късове. Не правя никаква застройка, тъй като в къщи обичаме бистри супи. И биричка! :facelick:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 9 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB