Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 5:10 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 02 Мар, 2008 8:47 pm Нед 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 19 Юни, 2007 12:08 am Вто
Мнения: 1062
Тези истории и аз съм ги чувала. Само,че незнам кой вече и откъде си купува истинско шкембе. А, това вносното (бланширано), така или иначе е "кърпа", със содата поне става" по бяла ", ако не е изчистено добре. Пак казвам, че тази операция в повечето случаи е излишна, но пък гарантирам, че с по горната рецепта вкуса на чорбата се доближава доста до хубавато едновремешно шкембе.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB