Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 8:32 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 54 мнения ]  Към страница Предишна  1, 2, 3
Message
Сготвено на: 07 Дек, 2005 3:05 pm Сря 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
леле, това с пасатора направо е трепач! Браво, Йошка и добре дошъл!


 Profile  
 
Сготвено на: 07 Дек, 2005 3:42 pm Сря 

Готвач

Offline
Готви от: 06 Дек, 2005 7:08 am Вто
Мнения: 738
Някои прасета сипват и водката вътре - става нещо като балкан-блъди-мери. Ама трябва да е ледено.


 Profile  
 
Сготвено на: 07 Дек, 2005 8:43 pm Сря 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
yosif написа:
Някои прасета сипват и водката вътре - става нещо като балкан-блъди-мери. Ама трябва да е ледено.

Аз по го виждам за мастичка лятоска. А половинката направо подскочи от кеф - много го нервело като мезва таратор от чаша, да му остават краставичките на дъното :lol: А тая грийн-марийка нито не пречи да пробва.


 Profile  
 
Сготвено на: 10 Дек, 2005 2:30 am Съб 

Готвач

Offline
Готви от: 06 Дек, 2005 7:08 am Вто
Мнения: 738
Да, бе, мастика, к'ъФ съм заблян 8)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 54 мнения ]  Към страница Предишна  1, 2, 3

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB