Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 8:13 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 28 мнения ]  Към страница Предишна  1, 2
Message
Сготвено на: 10 Авг, 2011 4:49 pm Сря 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
Склонна съм да потвърдя теорията за по-бързо развалящото се кисело мляко. Поне нея съм изпитвала на гърба си с една супа-топчета, която успя да се развали преди да изстине:) Тоест, след като я сготвих я оставих да изстине (на 35 градуса жега в панелен апартамент) и след няколко часа вече беше развалена.


 Profile  
 
Сготвено на: 16 Окт, 2015 12:00 pm Пет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Юли, 2011 9:52 am Сря
Мнения: 3
готвя тази рецепта от 2009 от как се върбах в САЩ

ЕВАЛА на автора на темата и ОСОБЕНО на оригиналния готвач. Чудя се, авторът на темата още ли е активен да каже коей е този прекрасен човечец дето е дал рецептата?


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 28 мнения ]  Към страница Предишна  1, 2

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB