Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 11:16 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 
Message
Сготвено на: 11 Май, 2005 12:55 pm Сря 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
Kriss написа:
А пък една наша роднина затваря и джанки в буркани тоно за такава цел. Ще трябва да я измуфтя за един, два.


Вероятно бурканите не са стерилизирани, а в марината.
Ако се стерилизират, дори и съвсем малко със сигурност ще се смият.
Може да се стерилизира успешно киселец, който също така успешно замества джанките в такива ястия.


 Profile  
 
 Рецепта: за джанките
Сготвено на: 11 Май, 2005 1:32 pm Сря 

Дегустатор

Offline
Готви от: 09 Май, 2005 1:38 pm Пон
Мнения: 136
Location: София
Опитвала съм такива джанки в бурканчета - много хубави. Трябва да се разтърся - някъде бях записвала рецептата - стават и за директна консумация като туршийка. Вътре слагат копър и чесън. Все пак са стерилизирани може би много леко, колкото да се вакуумират.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB