Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 11:00 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
Сготвено на: 11 Май, 2005 12:20 pm Сря 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
Jasen написа:
Има ли бакла сега на пазара?

Към края на май, но това зависи от времето, дъждовете, слънцето и т.н., но сега е сезонът.
Баклата трябва да е млада, разбира се, ползват се само излющените бобчета.


 Profile  
 
Сготвено на: 25 Май, 2008 12:48 am Нед 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
gotin написа:
Jasen написа:
Има ли бакла сега на пазара?

Към края на май, но това зависи от времето, дъждовете, слънцето и т.н., но сега е сезонът.
Баклата трябва да е млада, разбира се, ползват се само излющените бобчета.


Опровергавам се и уточнявам. :oops: :oops: :oops:
Нищо подобно, Gotin, ползва се цялата бакличка, когато е нежна и младичка, както зеления фасул.
Освен това, в процеса на неколкократни експерименти тази пролет, се установи че най-много подхожда зехтин като мазнина.
И трето- добавянето на един настърган пресен домат или шепичка пресни джанки ще бъде само от полза. :)
Хайде, и от мене - една пресна люта чушчица, леко пукната на котлона.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB