Този сладкиш го правим от години в къщи и всички много го харесват.
Рецептата е абсолютно същата , но не и приготовлението.
Може на това да се дължи неуспеха на Венци. Ето как го приготвям аз:
Яйцата се разбиват със захарта докато се стопи, добавя се на тънка струйка разтопеното масло, но да не е вряло! (по желание може да бъде заменено с маргарин или олио), като се бърка с лъжица. Добавят се какаото и брашното и се избърква внимателно. Така получената смес се изсипва в тавичката, отгоре се ръси с орехите (накълцани на едричко, не на половинки). Пече се в умерена фурна - около 180 градуса. Получава се нещо като шоколадов пандишпан, но много по-вкусно. И определено няма нищо общо с "FUDGE" от снимката на бисквитка