Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 9:01 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 11 мнения ] 
Message
Сготвено на: 14 Мар, 2005 3:34 pm Пон 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Ирина, все още не съм го направила този сладкиш, но си мисля, че млякото трябва да е повече от една кутия. Май и аз ще опитам с домашния вариант на млякото.
Raza беше дала и рецепта за Leche asada - мляко, печено във фурната, може би с него ще опитам.


 Profile  
 
Сготвено на: 14 Мар, 2005 6:39 pm Пон 

Дегустатор

Offline
Готви от: 07 Фев, 2005 10:04 am Пон
Мнения: 12
Location: Драгалевци
Biskvitke, много ще се радвам, ако споделиш резултата от направата на пастичките, защото ми се иска да ги направя съвършени другия път. А ако се включи и Raza със съвети ще бъде чудесно!


 Profile  
 
Сготвено на: 15 Мар, 2005 10:32 am Вто 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 03 Юни, 2004 4:24 pm Чет
Мнения: 1472
Location: София
Ирина,толкова съжалявам.. :oops: ,ако нещо съм те подвела извинявай :( .Явно крема е бил в повечко,защото на мен всички добавки ми попиха и бисквитите също не ми се ронеха.Сладкишът стана идеален просто.
Така на око мога да ви кажа колко горе длоу би трябвало да е бил -приблизително 350-400 мл..,защото от редуцирането на млякото ми се получи около 500 мл,а аз не го използвах цялото ..(оставих си за кафето една част :mrgreen: ).Още веднъж се извинявам,надявах се Raza да се появи и да внесе яснота... :(


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 11 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB