Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 21 Юни, 2018 9:39 am Чет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
Сготвено на: 31 Яну, 2010 12:36 am Нед 

Дегустатор

Offline
Готви от: 23 Дек, 2009 10:18 pm Сря
Мнения: 17
Rus0koska написа:
....
Сиренето, нарязано на едри парчета...


А сиренето какво е?
Бяло саламурено? То не е ли много солено? И ако да - трябва ли да се изкисне предварително?

Ако е тип "Дунавия" или фета не става ли много мазно и не се ли разтича?


 Profile  
 
Сготвено на: 31 Яну, 2010 5:15 pm Нед 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
Rus0koska написа:
Продукти:
за боровинките:
300 гр. замразени боровинки или компот
100 гр. захар
ванилия


Единствено съм против ванилията.
"Нищо лично" към ванилията като такава, даже много я обичам, но защо е необходимо да се потиска прекрасния специфичен аромат на боровинките с някакъв друг аромат. На ягоди - да, но на боровинки - в никакъв случай, твърде различни аромати са.
Но това си е мое лично мзнение и ни най-малко не го натрапвам...
И, всъщност, не беше ли по-правилно заглавието да беше "Панирано сирене и т.н"?


 Profile  
 
Сготвено на: 02 Мар, 2010 6:19 pm Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Окт, 2004 10:37 am Сря
Мнения: 470
Става и с бяло сирене, и с топено и може би да - по-правилно е да е панирани сиренца :)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB