Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 11:27 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 13 мнения ] 
Message
Сготвено на: 27 Апр, 2006 8:07 am Чет 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 20 Апр, 2005 3:31 pm Сря
Мнения: 634
Location: До училището и детската градина
Ами не съм спец по брашната, но доколко знам няма друга разлика... Аз ползвам това, защото иначе усещам бакпулвера а и е по мързеливо :mrgreen:


 Profile  
 
Сготвено на: 22 Авг, 2007 9:07 pm Сря 

Дегустатор

Offline
Готви от: 22 Авг, 2007 4:15 pm Сря
Мнения: 9
Location: гр.Славяново (Плевенско)
Тъмо направих бисквитките и бързам да ви напиша че са великолепни!!!!А за тестото облизвах купата и лъжицата до насита :P :bing: !!!Немога да ви кажа каква е броиката, защото моите братовчеди ги налапаха още от тавата врели толкова много им харесаха!!!!


Attachments:
File comment: Тъмо направих бисквитките и бързам да ви напиша че са великолепни!!!!А за тестото облизвах купата и лъжицата до насита :P :bing: !!!Немога да ви кажа каква е броиката, защото моите братовчеди ги налапаха още от тавата врели толкова много им харесаха!!!!
SP_A1269666.jpg [5.56 KiB]
Not downloaded yet
 Profile  
 
Сготвено на: 10 Сеп, 2007 8:54 pm Пон 



Хм, аз пробвах тези бисквити много отдавна за първи път. Но станаха доста твърди, защото май попрекалих с брашното. В началото тестото ми се видя доста рядко.
После ги пробвах отново. Станаха чудесни. Оттогава спазвам стриктно рецептите.


  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 13 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Bing [Bot] и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB