Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 22 Сеп, 2018 2:33 am Съб

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 
Message
Сготвено на: 19 Окт, 2004 4:46 pm Вто 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Опитах се да сервирам претоплени блини и резултатът беше отчайващ. Те се бяха слепили и се скъсаха при отлепването, явно ги намазах с малко масло. За да ги поднеса топли или трябва да ставам в 3 сутринта, или изобщо да не си лягам. Затова измислих опростена технология на приготвяне на тестото: смесвам всички съставки наведнъж вечерта, слагам тестото в най-голямата тенджера и в хладилника върху отделението за зеленчуци. На сутринта внимателно, без да кандилкам тенджерата я изваждам и веднага започвам да пържа блините. Надявам се да не докарам до инфаркт някой "правоверен" готвач. :wink: Иначе рецептата си я бива, тази е най-добрата, която досега изпробвах.


 Profile  
 
Сготвено на: 19 Окт, 2004 10:06 pm Вто 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 03 Юни, 2004 4:24 pm Чет
Мнения: 1472
Location: София
Отдавна мислех да се пробвам с блините..,но от както имам гофретник дори палачинки ме мързи да правя..Обаче това "Готовите блини се намазват със студено масло и се сервират веднага със ..пушена или маринована риба'' ме привлече като магнит..тази то4ица с нейните риби.. :) :wink: ..покрай нея станах голяма фенка на рибоците..та мисълта ми е, че непремрнно ще пробвам този варинат..айде да не тази събота и неделя ,но следващата..непременно!!! :wink: :)
И ще докладвам какво се е получило!


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB