Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 7:24 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 
Message
Сготвено на: 18 Май, 2006 2:43 pm Чет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 03 Юни, 2004 4:24 pm Чет
Мнения: 1472
Location: София
Ами аз кувертюра го "нарязвам" на прилични парчета с ножа за хляб.. :oops: нали прилича на трион и по-лесно се реже.После в робота. 8) А иначе може и на дъска, застлана с найлончета и БАм-БАм с дръжката на ножа (или с чука на съпругът :twisted: (завит в найлон..да не ми цапа шоколада).Аз чипс не съм ползвала. ;)

Радост, по-добре е на парченца.Те се разтопяват ..ох потекоха ми лигите.Накарай мъжлето да го натроши. ;)


 Profile  
 
Сготвено на: 18 Май, 2006 4:08 pm Чет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 14 Апр, 2006 6:58 am Пет
Мнения: 224
Location: Стара Загора
Да не съм луда! :shock:
Ще ми го изяде всичкия! :lol:


 Profile  
 
Сготвено на: 18 Май, 2006 4:53 pm Чет 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Радост написа:
Да не съм луда! :shock:
Ще ми го изяде всичкия! :lol:


Лошо си го научила. Моят никога не си позволява да изяде повече от половината от това, дето му е възложено да обработва.

:mrgreen: :mrgreen:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB