Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 4:53 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
 Рецепта: предполагам
Сготвено на: 22 Ное, 2004 3:34 pm Пон 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 31 Май, 2004 3:09 am Пон
Мнения: 181
Location: Хайде! На масата!
Не съм специалист, но предполагам, че зависи от съставките на пудинга. Ако преобладават течните - ще трябва млякото да се втвърди/кремира/пресича/сгъстява (не знам как се казва на български. На испански има много точна дума за този процес - CUAJAR). А когато се добавя брашно или кифлички, сгъстяването се получава от съединяването на млякото с нишестето. А забелязала ли си, че когато приготвяш крем-карамел , дори и времето за опичането му е повече, отколкото за пудинг.


Last edited by Raza on 02 Дек, 2004 2:20 pm Чет, edited 1 time in total.

 Profile  
 
 Рецепта: Пудинг-кабинет
Сготвено на: 22 Ное, 2004 4:07 pm Пон 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Благодаря! Ще трябва да си поприпомня органичната химия, защото без необходимата теория понякога се получават доста безвкусни неща :cry: .


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB