Снимката не е моя, при мен стана абсолютен провал (най-вече във фоточастта, снимах вечерта с треперещи от глад ръце; също и при целувчената глазура, 'щото бърках с подръчни средства и материали и тя се разтече десетина минути, след като я нанесох
).
Но пък беше много вкусна
, само че едва ли ще се навия отново да правя точно тази торта.
Алеко, кремът не е много - след голямото изпаряване останаха към 300 мл мляко, като част от него дояждахме намазан на филии (трябва ли да казвам, че това е най-вкусният крем на света?).
Точице, на мен dulce de leche не ми загоря, защото го варих на слаб огън в стоманена тенджера с дебело дъно и защото убедих баща ми от време на време да бърка. Също използвах и стъклени топчета
IPA, ludetina, благодаря ви, дами
.