Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 2:32 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 
Message
Сготвено на: 19 Фев, 2007 11:41 am Пон 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Дима Т, Честит рожден ден! :hbd:
Да си жива и здрава и все такива вкусни и красиви неща да приготвяш!

Ще може ли малко повече подробности за пандишпана (т.е. искам точната му рецепта) :plz:


 Profile  
 
Сготвено на: 19 Фев, 2007 10:08 pm Пон 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 22 Окт, 2006 3:18 pm Нед
Мнения: 303
Location: Кофтинброд
Това за пандишпана го знам от майка ми.На едно яйце се полагат две препълнени лъжици захар,две препълнени лъжици брашно и една лъжица олио.И така можеш да си направиш пандишпан със 78 яйца,примерно.Количеството на захарта и брашното можеш да променяш леко според големината на яйцата.Аз по принцип работя "на око" и не ми е трудно да налучкам,но ми е трудно да го обясня :oops:. Вярвам,че ти ме разбираш правилно.


 Profile  
 
Сготвено на: 19 Фев, 2007 11:52 pm Пон 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
Някои казват, че сладкарството било върхът в кулинарното изкуство. Като гледам тия чудесии, им вярвам напълно.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB