inews.bg jenite.bg div.bg sporta.bg sportuvai.bg fitwell.bg peika.bg econ.bg biznews.bg stat.bg sever.bg kulinar.bg get.bg
В момента е 23 Дек, 2014 8:06 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 
Message
Сготвено на: 05 Мар, 2007 2:30 pm Пон 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
за 12 -14 големи ягоди, измити
220 г шоколад или шоколадов чипс - млечен, черен или бял

На водна баня се разтопява шоколадът, може да се прибави малко сметана и / или алкохол. Това може да се направи и в микровълнова печка на ниска мощност.

Изчаква се леко да се охлади и в него се потапя ягода, като се върти, докато три четвърти от нея се покрият с шоколад.

Така приготвените ягоди се поставят на хартия за печене и се изчаква шоколадът да се втвърди. За целта могат да се сложат в хладилник.

Поднасят се със стайна температура.

Източник


Last edited by IPA on 05 Мар, 2007 8:52 pm Пон, edited 1 time in total.

 Profile  
 
Сготвено на: 05 Мар, 2007 2:54 pm Пон 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Е това вече напълно ме разби!


 Profile  
 
Сготвено на: 05 Мар, 2007 4:12 pm Пон 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
И е бързо и лесно, можеш да се прежалиш да пробваш. :mrgreen:


 Profile  
 
Сготвено на: 05 Мар, 2007 7:35 pm Пон 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
А туй бялото сметана ли е или бял шоколад?


 Profile  
 
Сготвено на: 05 Мар, 2007 7:54 pm Пон 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Бял шоколад.


 Profile  
 
Сготвено на: 06 Мар, 2007 9:17 am Вто 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
ОтидЕ ми линията!


 Profile  
 
Сготвено на: 06 Мар, 2007 3:27 pm Вто 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
В Полша продават сушени сини сливи в шоколади, измислица на прочутия Ведел, но версията с ягодите ме кефи повече - по-свежо изглежда и по-секси.


 Profile  
 
Сготвено на: 06 Мар, 2007 4:19 pm Вто 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
to4ica написа:
по-секси.


Най-точното определение. :flow:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB