Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 7:09 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
Сготвено на: 10 Фев, 2010 5:53 pm Сря 

Дегустатор

Offline
Готви от: 23 Дек, 2009 10:18 pm Сря
Мнения: 17
Точно да кажа, че и у нас се прави по същия начин, но като прочетох пак се оказа не съвсем така :mrgreen:
Поради моите вкусови предпочитания пропускам и канелата, и кокоса, и ванилията понякога :lol: Както и захарта и брашното са по-малко... и то се получава съвсем различна рецепта :lol:
А не става ли мноооого сладко с толкова захар? Харесвам този сладкиш именно заради ненатрапчивото сладникаво усещане, което ми причиняват повечето подобни и леееко киселия вкус на ябълките.

ааа и вместо грис ползвам галета ;)


 Profile  
 
Сготвено на: 11 Фев, 2010 1:29 am Чет 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
Ти май не си падаш много-много по сладките неща :).


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB