Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 9:56 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 29 Дек, 2004 4:48 pm Сря 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Много се извинявам, обаче трета точка от първата рецепта
не ми е особено ясна. Значи, млякото го изсипвам в тенджерата с карамела и го варя, докато карамелизираната захар изцяло се разтопи. А кога настъпва момента на сгъстяването - при това варене, или при печенето? Т.е., кога се прехвърля във фурната? И на колко градуса се пече?


 Profile  
 
 Рецепта: Извинение
Сготвено на: 30 Дек, 2004 8:59 am Чет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 31 Май, 2004 3:09 am Пон
Мнения: 181
Location: Хайде! На масата!
Моля за извинение. Веднага поправям грешките.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB