450 г готово тесто за пица
2 ч л масло, меко
1/4 ч ч течен шоколад с лешник / тип Нутела /
1/2 ч ч средно сладък
шоколадов чипс
2 с л млеченошоколадов чипс
2 с л бял шоколадов чипс
2 с л накълцани печени лешници
Сложете решетката на фурната на дъното и загрейте до 230 С.
Покрийте дъното на голяма тава с хартия за печене.
Разточете тестото на кръг с диаметър 22 см.
Сложете тестото върху пекарската хартия.
Направете с пръсти вдлъбнатини в тестото.
Намажете го с четка с маслото, после печете докато стане хрускаво и златисто кафяво, около 20 мин.
Веднага го намажете с течния шоколад и наръсете всичкия шоколадов чипс отгоре. Върнете във фурната и печете докато шоколадът започне да омеква, около една минута. Наръсете накълцаните лешници отгоре. Нарежете и сервирайте.
Рецептата е от foodnetwork.
Аз не съм я правила.
Очаквам отзиви от престрашилите се.