Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 4:02 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 12 мнения ] 
Message
Сготвено на: 24 Дек, 2009 7:11 pm Чет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 23 Дек, 2009 10:18 pm Сря
Мнения: 17
Алоха :)
Виждам, че темата е малко старичка, но все пак да си попитам. Намерих няколко вариации на браунис, но съм твърно решена да направя. Накрая може и някаква мешаница от всички рецепти, пък дано не се натръшкаме :lol:

Притеснява ме разтапянето на шоколада на водна баня. Нямам микро, така че отпада този вариант. Дали ще стане в купа на Pyrex? Тип йена глас, би трябвало да издържи на температурата? И накрая в нея да бухна всичко останало и после в кексовата форма? :shock:


 Profile  
 
Сготвено на: 24 Дек, 2009 8:40 pm Чет 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Здравей и добре дошла, feuerzeug!

Няма проблем да ползваш огнеупорно стъкло за разтопяването на шоколада, още повече, че водата за водната баня не трябва да завира.
Малко по-сложно става с бъркането в един и същи съд, защото има опасност яйцата да станат на омлет, ако се сложат в горещ разтопен шоколад.

Успех!


 Profile  
 
Сготвено на: 26 Дек, 2009 11:46 pm Съб 

Дегустатор

Offline
Готви от: 23 Дек, 2009 10:18 pm Сря
Мнения: 17
Благодарско :) Значи ще пресипя шоколадения бъркоч в друг съд :P


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 12 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB