Интересна рецепта. Любимият ни вариант в къщи обаче не включва яйца и маскарпоне. Явоно си е въпрос на вкус и дакото някой не регулира състава и пропорциите, както стана със "школода" например, не виждам защо да не се дават повече рецепти за едно ястие. Дали някой ще се усмели да напише първата, единственат и най-добрата рецепта за баница?
Бих казала, че колкото кулинари, толкова и вкусове. Е, има си задължителни съставки за някои ястия, както и някои правила за обработка на храната, но пък основание ли е това да се спори кое е правилно и по-добро?! Ако човек има ресторант, сервира каквото се харесва на клиентите. Ако готви за себе си и семейството си, прави всичко както той и те го предпочитат, не са съобразява с предпочитанията на някой шеф-готвач или кое е "правилно".