Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 10:48 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 
Message
Сготвено на: 06 Авг, 2008 2:23 pm Сря 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 19 Юни, 2007 12:08 am Вто
Мнения: 1062
Направих сладкиша с пресни меки праскови. След като карамелизирах захарта сложих половинките праскови , отгоре маслото и запекох за 10 мин. След това сложих пандишпановото тесто. От сиропиране нямаше нужда, защото прасковите бяха много сочни и си бяха отпуснали достатъчно.Още веднъж благодаря ИПА за идеята.


 Profile  
 
Сготвено на: 06 Авг, 2008 4:37 pm Сря 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 31 Мар, 2008 4:16 pm Пон
Мнения: 605
Location: France
IPA, вярно е, че за някои рецепти е много трудно да се каже коя е възникнала птрвоначално. Аз лично открих този начин на приготвяне във Франция. Преди това правех доста често плодова пита с праскови.

Миш-маш - браво. Ти бавно, но славно напредваш в сладкарското изкуство.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB