Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 7:42 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 
Message
Сготвено на: 07 Апр, 2009 11:56 pm Вто 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
И рецептата, която аз използвам е без сметана, наистина маскарпонето е достатъчно мазно. И аз като IPA вече сипвам алкохола в кафето, някак иначе ще си нацапам кремчето. :)
За минипроучването да кажа. Когато реших да правя тирамису се поразрових сериозно и повечето рецепти, които открих бяха без сметана. Но, както и в друга тема сме обсъждали, "истинско" тирамису няма, само това, което е истинско за теб.


 Profile  
 
Сготвено на: 09 Апр, 2009 5:29 pm Чет 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
И аз никога не съм слагал сметана.


 Profile  
 
Сготвено на: 10 Апр, 2009 11:09 am Пет 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Маскарпонето е със 70% масленост (за справка - маслото е с 80-82%), на мен ми идва прекалено "маслено" като вкус и усещане.
Затова предпочитам сметаната и кремсиренето.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB