Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 10:05 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 
Message
Сготвено на: 01 Сеп, 2009 1:05 pm Вто 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Кристи, сладоледът е от фризера и с топлите плодове става годен за ядене.

По принцип преди поднасяне трябва да се остави за няколко часа в хладилника, за да няма ледени кристалчета, но ако направя така, после няма да намеря сладоледа :mrgreen:


 Profile  
 
Сготвено на: 02 Сеп, 2009 9:45 am Сря 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 31 Мар, 2008 4:16 pm Пон
Мнения: 605
Location: France
biskvitka написа:
По принцип преди поднасяне трябва да се остави за няколко часа в хладилника, за да няма ледени кристалчета, но ако направя така, после няма да намеря сладоледа :mrgreen:


:lol: :lol: :lol:

Тук всички сладоледи, които се продават, с изключение на Haagen Dazs, са готови за ядене директно от фризера.(Ако сложа топли плодове отгоре, ще станат на супа.) Затова предполагам, че сладоледа ти е домашно производство, Биски.


 Profile  
 
Сготвено на: 02 Сеп, 2009 12:30 pm Сря 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Не, Кристи, обикновен български, но много вкусен и не особено мазен (затова замръзва).
[hide]"Изида"[/hide]
Ако и сладолед започна да правя, няма да мога да минавам през вратата :mrgreen:

Относно температурата на плодовете: всеки да си я нагажда според вкуса.

Пробвах десерта със задушени с бренди ябълки и праскови, не беше лошо, но я нямаше свежестта на вишните.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB