Пиле, и аз така си мисля, ама педантите са категорични. Иначе, аз съм любител на чийз кейка, който е по-сладък, по-тлъст и по-лесен за правене.
IPA написа:
Така без да съм го опитала, не мога да кажа.
По-нагоре не видях да се споменава, че бишкотите трябва да са италиански - савоярди. Те са по-твърди от нашите и попиват кафето много бързо, затова се потапят в него за секунди.
IPA, освен да вземете да дойдете, че Мацов и без това ще се озори, пък съм му поставила срок до утре вечер, че все пак са сурови яйцата. Бишкотите бяха италиански и наистина твърде бързо се напоиха, даже притеснително бързо, мислех, че ще станат много течни, но днешното ми пробване показва, че явно е било точно попиването. Иначе се чудя как точно да ги топя толкова бързо, без да си горя пръстите разбира се. Бях наляла кафето в голяма, тясна чаша, но пак или отиваха пръстите или връхчетата на бишкотите. После взех да ги топя на половинки - първо едната, после другата, ама и тази технология не ме удовлетворява.