Пред компютъра обичам да си похапвам нещо кашеобразно (с лъжичка) или течно (кафе или хмел чорба, известна още като бира). Имах един период, през който си пиех кафето, топейки кроасанчета и дори обядвах с разни сандвичи, но на този период се сложи край по хигиенни съображения.
Чел съм някъде, че клавиатурите са нашето скрито бактериологическо оръжие, което ще срази потенциалните извънземни, дръзнали да припарят до землянска ЕИТ. За особено болните на тема чистота и недотам загрижените за потенциалната заплаха от извънземни, хората са направили прахосмукачки за клавиатура. Продават се и в България, за немного пари (под 50 лв, може и да греша).
Една икономическа причина да хапвате пред клавиатурата:
1. Правите си нещо непретенциозно, евтино и
диетично (филийка без
масло, зеле натюр)
2. Сядате пред компютъра.
3. Влизате в любимия forum.kulinar.bg
4. Хапвате си, четейки рецептите. С малко упражнения ще можете да насложите вкуса от рецептата върху вкуса на филийката.
Програмата е изпитана:
Преди години майка ми успешно усвои тази техника с помощта на книга по професионално тортостроене. Сега се прехранва с нискобюджетни кулинарни вестничета и
картофи. Но винаги се е смятала за възпълна, което невинаги е било вярно.
По същото време аз и баща ми почнахме, от немай къде, същата програма. След четвърт век мрън и врън двамата сме стройни като фиданки; и още: аз не си падам много по сладко, а на баща ми дотолкова му писна от картофи, че вече дори не протестира.