Jasen,имам няколко таблици - за печене на меса, за варива, тенджера под налягане....ако те интересува ще ги потърся и ще ти пиша.
![Намигване ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Иначе
Бисквитка е права,за продължителностат много зависи от печката и от продуктите..
Колкото до "бързото" и "бавното" готвене не мога да се изкажа еднозначно..
![Съжалявам! :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Готвя както е по рецепта ..и по мой вкус..т.е.. ако ще е китайско
![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
естествено няма да го готвя докато се разкашка.,обаче онова
Задушено зайче или капама ..или пък сърмички в глинен гювеч
![Облизване :facelick:](./images/smilies/icon_facelick.gif)
..не бих казала ,че в тенджера под налягане ще са така вкусни (направо да се топят в устата).
Принципно, аз също считам,че продължителната обработка на храната вреди на полезните вещества, които организъма ни си извлича от нея..затова имено е хубаво да се набляга на салати, но само защото не е толкова полезно, трябва ли да се откажа от любимата ми капама?
![Намигване ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)