Ако не разполагаме с първите две то тогава можем да бастисаме някой петел и той ще свърши същата работа.Осоляваме и натриваме с мазнина и лим.сок-докато се
изпоти и отпусне.Сплесква се с ръка за да се разкрачи леко.Нежно полагаме това създание в стара научена тавичка с краката нагоре.С остър нож рязваме между кълките и бялото месце.На няколко места правим разрези като отгоре редим нарязаното на тънки парченца масълце.Поръсваме с две три шепи бира и бух във фурната.Щом чуем цвърчене веднага поливаме със соса от дъното на всеки десетина минутки .След като се изчерви
го обръщаме с трътката нагоре и повтаряме процедурата.Лелеееее ми тя останалата биричка сама се лее!Наздраве и да Ви,е сладко !