Що за измислен "ресторант" е този? Въобще, защо е нужно да попада в тази графа?? За да е ресторант, трябва да готвят нещо все пак...нали така??
Всеки път като отида там (3 пъти, докато ми дойде акълът в главата..
) , за да черпя някъкви идеи за така любимата ми латиноамериканска кухня, всеки път ми приготвят нещо, което страшно прилича на полуфабрикат! А именно - вдървена на подметка тортия (печена миналия век, най-вероятно
) с плънка от студена царевица (изцедена направо от консервата навярно), микроскопични студени парчета бекон, домат...това творение обилно плуващо в доматено пюре и някъкъв готов (навярно) майонезен сос!?! Миналият път също беше някъкв блудкав ужас с име от сорта "Тако кон карне" или подобно. Просто не мога да кажа нищо положително за това заведение, освен че сервитьорките бяха мили.
Не мога да повярвам, че за 3-ти път се набутах там.