biskvitka написа:
На мен вчера Шефът ми купи същата джиджавка, като на Дима
Много яко изцежда марулите, детето много се кефи
И сега възникна въпроса; къде да я съхранявам?
Е, баш затова досега и не се обаждам...
Видях такава центрофуга преди повече от година в един италиански магазин в Пловдив и веднага ми хареса идеята и си наточих зъбите...
Беше около 12 лв.
Обаче ме спря единствено грозната мисъл: "Абе, глупако, ще я вземеш и ще й се кефиш най-малкото един път, а къде ще я съхраняваш после???"
И ще се превърне в поредното кулинарно "хардуерче", на което ще се налага да му се търси място в така или иначе ограничената площ на мястото за готвене във вид на кутийка, затова и наричано за по-благозвучно "бокс"...
Иначе идеята продължава да си бъде прекрасна...