Здравейте:)
Специално се регистрирах тук, за да се докосна до ценните съвети, които често ползвам като прочитам тук там из вашия форум.
Тъй като сега не намерих тема, която да ми помогне реших да пиша:).
Наближават два празника и аз реших да направя празнична вечеря като миксирам двата празника и направя по едно-две ястие характерни и за тях.
Всичко си измилих, план си съставих, списък на покупки и т.н., само че имам един проблем. За Основно ястие реших в духа на Трифон Зарезан да направя Пълнена Кокошка. Обаче идея нямам как се прави. Имам тук няколко рецепти, но имам някои технически въпроси.
От скоро се занимавам с готвене и гледам да науча това онова и до сега се занимавах само с десерти и сега имам нужда от малко от помощ.
Принципно самата плънка на кокошката ще я докарам, но не знам как да я обезкостя...въобще нямам идея как бих могла да го направя...през живота и една риба не съм обезкостила. Не знам как.
Имам предивд при положение, че се предоплага че трябва да е пълнена кокошка, как за бога бих могла аз да обезкостя пиле без да го направя цялото на парчета...после как ще ги пълня тия парчета?!
Моля помогнете ми