IPA написа:
Аз също го ръся след изключване на котлон/фурна. Понякога и при сервиране на ястието.
Магданоз не ми е вкисвал ядене.
Благодаря ви. Явно грешна ми е информацията, но така твърдяха околните свекърви и други нейни дружки.
и аз слагам по принцип магданоза след като изключа котлона, но при някои супи и т.н. го слагам докато още ври.
Quote:
Маца, за да не хвърляш след ден-два манджата просто я прави в по-малки количества Усмивка Не бях чувала, че магданозът може да вкисне ядене, интересно...
Куцо пиле, проблемът е следният, аз по принцип готвя огромни количества, които обаче се изяждат на едно ядене, хич не са ми ящни мъжете
Но понякога, свекърва ми, която живее отсреща, също носи някаква манджа и се получава застъпване, е точно тогава вкисват манджите