Извинете, че се намесвам, но не им вярвайте много на тези.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Като горещ фен на сладоледа мога да изкажа мнение от гледна точка на консуматора.
Делта отдавна не са това, което бяха (аз лично никога не съм ги уважавала), а Дарко може и да са се научили да правят сладолед, не зная, не ми се харчат пари да пробвам, при положение, че на пазара има доказано хубави сладоледи и то на по-ниски цени.
То всичко си е до вкус, де. За мене хубавият сладолед е този, който се доближава на вкус до сладоледа в детството. Спомняте ли си металните чаши с плоските лъжички? Имаше ги във всяка сладкарница... Айдеее, отнесох се.
Лично по моя преценка, поне тук в Ст. З. най-хубави са сладоледите на Изида - Добрич и Елит - Н. Загора. Карил и Гегро не са лоши също, но вече не са това, което бяха в началото. Но все пак са за предпочитане пред Делта. Блях!
![Повръщане :puke:](./images/smilies/icon_puke.gif)
На Станчо Колев глазурите са супер, но на сладолед не беше го докарал. Може и той да се е научил, не съм го пробвала скоро. А най-много се харчи сладоледът на Денис - Н. Загора, само заради ниските цени (всъщност - най-ниските на пазара). Но сладоледът им не струва - много често изтърват маркуча с водата, бе!
ПП Работила съм навремето във фирма, която се занимаваше с дистрибуция на сладолед, та поназнайвам някои нещица от кухнята.
![Намигване ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Например това, че хубавият сладолед не трябва да е много тежък. Ако тежи, значи водичката му е дошла в повече. И да ме извиняват тези от статията, ама предпочитам въздух в сладоледа, отколкото буци лед.
ППП Ако мислите, че нарушавам правила с това мнение, изтрийте го!