Гоце, що се отнася до рецепти за рибни ястия, мисля, че имаш богат избор в сайта. За това, как се сервират, можеш да се поразходиш из нета, или да си купиш една книга с рибни ястия - обикновено там добре са аранжирани порциите. Хаивер зависи какъв ще сервираш - ако е тарама, се гарнира с черни маслини, магданоз и лимон. Сервира се с блини или препечен хляб. Ако е истински черен хаивер - се сервира в оригиналната кутийка (за да не се повредят зърната) върху ледено легло, с лъжичка, блини или препечен хляб и водка. Мисля, че и илюстрация за това, ще намериш в нета. А за другите тути фрути ди маре, зависи от рецептата. Само да знаеш, че на запад е прието да се сервират малки количества в големи чинии и се набляга на украсата.
|