Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Юни, 2024 12:37 pm Нед

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 16 мнения ] 
Message
 Рецепта: Pernod
Сготвено на: 30 Апр, 2006 3:29 pm Нед 

Готвач

Offline
Готви от: 06 Дек, 2005 7:08 am Вто
Мнения: 738
За пУтенцията не знам, ама има една известна картина на бай Пикасо - "Пиячката на абсент" - щури глави са я разглеждали с "медицински" поглед - зле е жената :mrgreen:
В пелина се съдържа вредното вещество туйон, има го и в много други подправки, но в малки и безопасни количества.
Поврежда какво ли не из организЪма и е леко психотропно, гаче.
Беее, щом тия джибри френЦите са си забранили перното, все едно ний да забраним сливовата, значи има защо.
Сигурно нейде има и по-подробна интифа, но мен това ми стига :mrgreen:

Както и няма повече да близна синьо сирене :)

На СбЛъСъКа се изцепиха, че Франция имала 60 АЕЦ и затуй им било синьо сиренето :mrgreen:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 16 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Bing [Bot], Google [Bot] и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB