Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Юни, 2024 2:12 pm Нед

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 01 Дек, 2005 9:50 am Чет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 10:19 pm Нед
Мнения: 120
Location: София
DolceVita написа:
Абе, приятели имаше една такава манджа...ммммммммм СУПЕРСКА!!!! Без червен пипер, сос и т.н., само на мазнинка, но не е сухо..........голяма вкусотия!!!!!! :lol:
Ама как се готви???? :roll:


Здравей кулинар,
Това, че има свинско, лук и черен дроб ясно, но като как изглежда тази вкусотия... щото иначе, ако забъркаме тези три неща е лесно, нещо като банско мезе... запържваш (предпочитам да задушавам едновремнно с това) месото, като придобие златист цвят, слагаш дробчето... накрая лук и всичко като омекне, малко подправчици на вкус...та се получава нещо като кавърмичка, катино мезенце и т.н.
Е, ако не съм познал, моля те, дай малко пояснения...


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB