Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Юни, 2024 3:37 pm Нед

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
Сготвено на: 13 Фев, 2007 2:03 pm Вто 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Здравей и от мен hard_life.

Пълнена кокошка или пиле можеш да направиш и без да обезкостяваш. Така плънката ще е по-малко като количество, но пак ще е вкусна.

Махат се върешностите / ако има / на пилето, измива се, първо се затваря отворът откъм шийката, пълни се с приготвената плънка, и този отвор се затваря. Това може да стане с клечки за зъби, шишчета, но ако в плънката има ориз бих препоръчала зашиване.

И продължаваш да си действаш. :)


 Profile  
 
Сготвено на: 13 Фев, 2007 3:32 pm Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 30 Яну, 2007 3:07 am Вто
Мнения: 60
Много благодаря за съветите и на двете.
biskvitka вечерята ще е за родителите ми, не за любимият човек. Това с Любимият човек тази година няма да се осъществи :). Пък и аз не обичам много, много Св. Валентин. Бту много харесвам рецептите, които пускаш, много ми помагат. Доста от тях направих:)
Мерси :)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB