Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Юни, 2024 2:55 pm Нед

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 
Message
Сготвено на: 17 Ное, 2005 10:26 pm Чет 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
MR.LAZY написа:
Как се осолява паламуд? Този въпрос ми зададе жител на морската столица и аз само препредавам, но ако някой има инфо по въпроса, моля да помогне.

Дано Солен паламуд му свърши работа на твоя човек - на мен ми хареса много, но пресен паламуд рядко ми попада.

Иначе Надето е права, че рецептата на Крис Сьомга 1-2 (Финландия / мезе за водка) е иделна за целта.


 Profile  
 
Сготвено на: 17 Ное, 2005 10:35 pm Чет 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
to4ica написа:
Дано Солен паламуд му свърши работа на твоя човек - на мен ми хареса много, но пресен паламуд рядко ми попада.
Това трябва да е, много ти мерси.

to4ica написа:
Иначе Надето е права, че рецептата на Крис Сьомга 1-2 (Финландия / мезе за водка) е иделна за целта.
Не се съмнявам, но човека търси осолен паламуд. Иначе непременно ще му предам и рецептата на Крис.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Bing [Bot] и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB