biskvitka написа:
ОК, като реша, по коя рецепта ще ги правя, ще ти пратя един по пощенския гълъб на
Ясен . И след това не се оплаквай, че не е класически
Брецел, щото описанието, което си дал, не е кой знае колко подробно!
Вариант: да ги изпека за разпивката с
Ясен и
Админа, че на гълъбчето му нямам много голямо доверие
Ами как да ти кажа? Иди във въпросното кафене, за което съм писал, и ги виж. Ако им се помолиш мило, може и рецептата да ти дадат. Аз лично съм ги ял такива в Бавария, там им викат Laugenbretzel, защото са потопени в тази глазура, за която става дума (в случая "глазура" не е съвсем правилната дума, по-скоро май трябва да се каже "саламура", както е и на немски - Lauge = саламура.)
Егати многознайкото съм! Сори!
А тази разпивка кога ще е? Че да знам кога да чакам фтичката с пратката.