Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Юни, 2024 3:17 pm Нед

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 11 мнения ] 
Message
 Рецепта: Кухненска връв
Сготвено на: 18 Яну, 2007 9:09 pm Чет 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Намерих такава връв! И то на най-неочакваното място - в един долап на майка ми. Отварям да търся нещо, и в краката ми се изтърколват девет кълбета най-финна 100 %-ова памучна връв за дантелки, нови-новенички. Веднага секвестирах едно кълбо, което вероятно ще ми стигне до края на съзнателния ми готварски живот.


 Profile  
 
 Рецепта: Кухненска връв
Сготвено на: 19 Яну, 2007 11:45 am Пет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 16 Ное, 2006 3:03 pm Чет
Мнения: 85
Location: София
biskvitka написа:
Забравих да уточня, че памучните конци се свиват като се мокрят и подлагат на високи температури и така месото допълнително се деформира. Затова се накисват преди употреба в малко гореща вода.
Това сигурно всички го знаят :oops:

Имам такива конци /тире/ и ги използвам за какво ли не, ама не се бях замислила, че трябва да се накисват предварително :oops:


 Profile  
 
 Рецепта: Кухненска връв
Сготвено на: 19 Яну, 2007 12:40 pm Пет 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Това го знам от времето, когато все още шиех - беше много забавно, когато ушитите от изпран плат неща след пране се набръчкваха по шевовете :twisted:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 11 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB