Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Юни, 2024 2:08 pm Нед

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 10 мнения ] 
Message
 Рецепта: Карфиол
Сготвено на: 15 Ное, 2005 8:01 pm Вто 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
Смейте ми се, колкото искате, но ме светнете как е възможно да се нареже карфиол на филии, за да се панира? Напреки, начорчек, или как? Колкото пъти пробвам, все си се разпада и си панирам рози и по-дребни цветя...


 Profile  
 
 Рецепта: Карфиол
Сготвено на: 16 Ное, 2005 11:05 am Сря 

Дегустатор

Offline
Готви от: 09 Май, 2005 1:38 pm Пон
Мнения: 136
Location: София
Те, такова чудо не знам как може да стане. :?: :?: И аз си панирам рози и розички.


 Profile  
 
 Рецепта: Карфиол
Сготвено на: 16 Ное, 2005 8:20 pm Сря 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
Надя написа:
Те, такова чудо не знам как може да стане. :?: :?: И аз си панирам рози и розички.

Ами яла съм такъв в кръчми - филиите са с големината на половин длан горе-долу... Не че е толкова важно, но много тарикатски изглежда


 Profile  
 
 Рецепта: Карфиол
Сготвено на: 17 Ное, 2005 8:12 am Чет 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Дали не трябва леееекинко да се бланшира преди да се реже?


 Profile  
 
 Рецепта: Карфиол
Сготвено на: 17 Ное, 2005 1:03 pm Чет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 09 Май, 2005 1:38 pm Пон
Мнения: 136
Location: София
Алеко написа:
Дали не трябва леееекинко да се бланшира преди да се реже?

Туй ще да е! :idea:


 Profile  
 
 Рецепта: Карфиол
Сготвено на: 17 Ное, 2005 9:25 pm Чет 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
Надя написа:
Алеко написа:
Дали не трябва леееекинко да се бланшира преди да се реже?

Туй ще да е! :idea:

Ще се пробва, вярно може това да е номерът


 Profile  
 
 Рецепта: Карфиол
Сготвено на: 18 Ное, 2005 7:51 am Пет 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
to4ica написа:
Надя написа:
Алеко написа:
Дали не трябва леееекинко да се бланшира преди да се реже?

Туй ще да е! :idea:

Ще се пробва, вярно може това да е номерът


Моля за отчет.


 Profile  
 
 Рецепта: Карфиол
Сготвено на: 26 Ное, 2005 10:09 am Съб 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
Алеко написа:

Моля за отчет.


Тази работа с бланширането подейства :elef: И карфиолчетата да са малки и много плътно сбити. Получиха се съвсем прилични котлетчета, само частите около кочана дадоха фира.


 Profile  
 
 Рецепта: Карфиол
Сготвено на: 26 Ное, 2005 10:15 am Съб 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
От фирата става хубава супичка.


 Profile  
 
 Рецепта: Карфиол
Сготвено на: 26 Ное, 2005 10:26 am Съб 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
Алеко написа:
От фирата става хубава супичка.

Отиде на салатка с мариновано червено цвекло, но идеята за супичка е екстра - обожавам кремсупа от карфиол.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 10 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB